14:14 / 30.05.2021.

Autor: HRT

Ray Donovan

Subota 12. lipnja na Drugom

Subota 12. lipnja na Drugom

Foto: Ray Donovan / 5. sezona serije

U subotu 12. lipnja u ponoć na Drugom programu HTV-a emitiramo 2. nastavak pete sezone serije Ray Donovan. Obiteljska kriza Raya je emocionalno iscrpila i sada je ranjiviji nego ikad. Vrhunski stručnjak za izvlačenje slavnih i moćnih iz problema nalazi se u dosad nepoznatoj situaciji i uskoro će otkriti da nije moguće baš sve kontrolirati.

U 2. epizodi naziva Las Vegas prisjećamo se Rayeve i Abbyne 21. godišnjice braka i puta u Las Vegas na Damonovu prvu borbu koju je prenosila televizija. Slavna filmska zvijezda Natalie James angažira Raya za zaštitu od muža i menadžera koji je zlostavlja, što ga uvlači još dublje u mrežu Samanthe Winslow. Čini se da Terryjevo i Maureenino vjenčanje neće proći mirno i svečano jer napetosti rastu između obitelji Donovan i Doherty.

Subota 12. lipnja na Drugom

Subota 12. lipnja na Drugom

Foto: Ray Donovan / 5. sezona serije

U seriji RAY DONOVAN 5 glume Liev Schreiber (Ray Donovan), Paula Malcomson (Abby Donovan), Jon Voight (Mickey Donovan), Eddie Marsan (Terry Donovan), Katherine Moennig (Lena), Dash Mihok (Bunchy Donovan), Kerris Dorsey (Bridget Donovan), Pooch Hall (Daryll), Steven Bauer (Avi), Devon Bagby (Conor Donovan).

Jon Voight je 2014. dobio Zlatni globus za najbolju sporednu mušku ulogu, Hank Azaria je 2017. osvojio nagradu Emmy za najbolju gostujuću ulogu, serija je osvojila još tri nagrade, pet nominacija za Zlatni globus te još 37 drugih nominacija.

Autorica serije je Ann Biderman, a seriju je odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!