Ray Donovan

11.06.2021.

11:15

Autor: HRT

Ponedjeljak 14. lipnja na Drugom

Ponedjeljak 14. lipnja na Drugom

Foto: Ray Donovan / serija

U noći s ponedjeljka na utorak 14./15. lipnja u 0:50 na Drugom programu HTV-a prikazujemo 4. nastavak pete sezone serije Ray Donovan. Obiteljska kriza Raya je emocionalno iscrpila i sada je ranjiviji nego ikad. Vrhunski stručnjak za izvlačenje slavnih i moćnih iz problema nalazi se u dosad nepoznatoj situaciji i uskoro će otkriti da nije moguće baš sve kontrolirati.


Ponedjeljak 14. lipnja na Drugom

Ponedjeljak 14. lipnja na Drugom

Foto: Ray Donovan / serija

U 4. epizodi Mickeyevi snovi o pisanju scenarija nailaze na zapreku, dok ga ne uvuku u ružnu prijevaru za Daryllovoga klijenta filmsku zvijezdu. Abby počinje graditi novi bar, a Ray traži rješenje njihovog problema. Terry posljednji put pokušava ponovno pridobiti Maureen, Bunchyjev trud oko financijske nezavisnosti nailazi na probleme, a Bridget momku kaže tko je zapravo njezin otac.

U seriji RAY DONOVAN 5 glume Liev Schreiber (Ray Donovan), Paula Malcomson (Abby Donovan), Jon Voight (Mickey Donovan), Eddie Marsan (Terry Donovan), Katherine Moennig (Lena), Dash Mihok (Bunchy Donovan), Kerris Dorsey (Bridget Donovan), Pooch Hall (Daryll), Steven Bauer (Avi), Devon Bagby (Conor Donovan).

Jon Voight je 2014. dobio Zlatni globus za najbolju sporednu mušku ulogu, Hank Azaria je 2017. osvojio nagradu Emmy za najbolju gostujuću ulogu, serija je osvojila još tri nagrade, 5 nominacija za Zlatni globus te još 37 drugih nominacija.

Autorica serije je Ann Biderman, a seriju je odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!