13:39 / 10.10.2021.

Autor: HRT

Ray Donovan: Djevojka zvana Maria

Ponedjeljak, 25. listopada na Drugom

Ponedjeljak, 25. listopada na Drugom

Foto: Ray Donovan / 6. sezona serije

U ponedjeljak, 25. listopada, u 23:05 na Drugom programu HTV-a emitiramo šesti nastavak šeste sezone popularne američke kriminalističke serije Ray Donovan. Glavni lik, Ray Donovan, čovjek je koji obavlja prljave poslove i čisti "nered" koji za sobom ostavljaju poznati. Rayu se obraćaju kad treba diskretno riješiti neugodne situacije u kojima su se našli, a koje bi mogle dovesti do skandala i ugroziti njihove karijere. No, Rayev stvarni problem su nevolje u vlastitoj obitelji.

Maskirani uljez povezan s gradonačelnikom prijeti da će ubiti Sam. Tražeći odgovore, Ray otkriva i više nego što je želio. Sad i on postaje meta i stječe prijatelja za kojeg ne zna može li mu vjerovati. Tražeći način da napuste zemlju, Mickey i Bunchy ukrcavaju se u autobus Hampton Jitney. Bridget čuva dijete jer Terry ne može propustiti priliku da se opet bori.

Ponedjeljak, 25. listopada na Drugom

Ponedjeljak, 25. listopada na Drugom

Foto: Ray Donovan / 6. sezona serije

U seriji autorice Ann Biderman glume Liev Schreiber (Ray Donovan), Eddie Marsan (Terry Donovan), Dash Mihok (Bunchy Donovan), Katherine Moennig (Lena Brona), Pooch Hall (Daryll), Graham Rogers (Smitty), Kerris Dorsey (Bridget Donovan), Devon Bagby (Conor Donovan), Susan Sarandon (Samantha Winslow), Jon Voight (Mickey Donovan)...

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!