08:30 / 13.10.2021.

Autor: HRT

Ray Donovan: Samo sanjaj

Ponedjeljak, 1. studenoga na Drugom

Ponedjeljak, 1. studenoga na Drugom

Foto: Ray Donovan / 6. sezona serije

U ponedjeljak, 1. studenoga, na Drugom programu HTV-a u 23:30 emitiramo deveti nastavak popularne američke kriminalističke serije Ray Donovan. Glavni lik, Ray Donovan, čovjek je koji obavlja prljave poslove i čisti "nered" koji za sobom ostavljaju poznati. Rayu se obraćaju kad treba diskretno riješiti neugodne situacije u kojima su se našli, a koje bi mogle dovesti do skandala i ugroziti njihove karijere. No, Rayev stvarni problem su nevolje u vlastitoj obitelji.

Rayu je teško pronaći pomoć koju očajnički treba pa Bridget doznaje neke teške istine o svom ocu. Ray povlači potez da spasi Anitinu kampanju i Macov život. Mickey vidi priliku da nadoknadi neke od svojih gubitaka. Darryl i Sandy uspijevaju pronaći nešto zajedničko.

Ponedjeljak, 1. studenoga na Drugom

Ponedjeljak, 1. studenoga na Drugom

Foto: Ray Donovan / 6. sezona serije

U seriji autorice Ann Biderman glume Liev Schreiber (Ray Donovan), Eddie Marsan (Terry Donovan), Dash Mihok (Bunchy Donovan), Katherine Moennig (Lena Brona), Pooch Hall (Daryll), Graham Rogers (Smitty), Kerris Dorsey (Bridget Donovan), Devon Bagby (Conor Donovan), Susan Sarandon (Samantha Winslow), Jon Voight (Mickey Donovan)...

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!