Rekonstrukcija: Jelena Rozga

04.07.2022.

22:02

Autor: HRT

Ponedjeljak, 11. srpnja na Drugom

Ponedjeljak, 11. srpnja na Drugom

Foto: Rekonstrukcija / HRT

Emisija Rekonstrukcija posvećena popularnoj pjevačici Jeleni Rozgi slijedi u ponedjeljak, 11. srpnja, u 19 sati na Drugom. 

TV produkcija definitivno je jedan od najizazovnijih poslova kojima se čovjek može baviti. Nema situacije u kojoj se produkcijski tim tijekom karijere ne nađe, a pritom se ne smiju žaliti niti odustati. Upravo takva situacija zadesila je rekonstrukcijski tim u Splitu. Sunčani Split pretvorio se u arktičko priobalje s orkanskom burom okovan snijegom i ledom.

Ponedjeljak, 11. srpnja na Drugom

Ponedjeljak, 11. srpnja na Drugom

Foto: Rekonstrukcija / HRT

Jedina svijetla točka na splitskom klizalištu bila je Jelena, poznatija kao Rozga, čije hitove je Rekonstrukcija prerovala sa svih strana. Simpatična Rozga i njezin super profesionalni menadžer Pero Kozomara stoički su se klizali zajedno s emisijom. A ono što smatramo specijalkom emisije definitivno je sudjelovanje Vjekoslave i Tončija Huljića kao glavnih sugovornika Jeleni.

Snježana Nožinić urednica je emisije iz 2012. godine.  

Osim na HTV2, Rekonstrukciju na području RH možete gledati i preko multimedijske usluge HRTi

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!