Rekonstrukcija: Navijačka

20.07.2022.

08:37

Autor: HRT

Četvrtak, 4. kolovoza na Drugom

Četvrtak, 4. kolovoza na Drugom

Foto: Rekonstrukcija / HRT

Saznati kako i gdje nastaju pjesme, cilj je glazbene emisije Rekonstrukcija: Navijačka koju prikazujemo u četvrtak 4. kolovoza na Drugom u 19 sati. 

Ovo je zadnja Rekonstrukcija. 26 epizoda i dugih 6 mjeseci smo snimali, producirali, zvali, montirali, dosnimavali, kumili i molili. Rezime: ovoj glazbenoj emisiji cilj je dokučiti kako i gdje nastaju pjesme.

Naš je kreativni producent i idejni otac mili nam Knjaz, a to znači: "Nije posao ako nema nogometa".

I tako zadatak je pao na Davida nam junačinu Kapca, režisera Rekonstrukcije (uz Ivana Sikavicu), da osmisli emisiju posvećenu navijačkim pjesmama.

Zašto nastaju, kako nastaju, dolazili li ljubav za navijanjem iz pete ili iz trbuha? Sve je to trebalo saznati od naših gostiju Nereda, Baruna, Connectovca i Zaprešić Boysa.

Naravno, bilo bi glupo da je snimanje bilo jednostavno stoga smo imali jedan traktor, jedan nogometni stol, jedno igralište i još hrpu raznih rekvizita s kojom je upravljao Daniel nam Bilić. I nemojte nikome reći da smo imali bengalke.

Autor i kreativni producent emisije iz 2012. godine je Robert Knjaz. Voditelj je Daniel Bilić, a urednica Snježana Nožinić.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!