09:53 / 23.09.2021.

Autor: HRT

Riječ i život

Petkom na Prvom

Petkom na Prvom

Foto: Riječ i život / HRT

U petak, 24. rujna, u 11:15 na Prvom programu HTV-a slijedi novo izdanje emisije Riječ i život.

Emisiju ćemo posvetiti utjecaju i posljedicama pandemije na rast i razvoj djece i mladih. Predstavit ćemo najnovija istraživanja naših stručnjaka i odgovoriti na pitanja kako pomoći mladima da unatoč kriznim situacijama ostanu zdravi i tjelesno i duševno.

Mogu li vjera i vjerski odgoj pomoći u lakšem prevladavanju poteškoća uzrokovanih pandemijom? Kako roditelji, a kako učitelji mogu biti potpora djeci i mladima?

Gosti su prof. dr. sc. Valentina Mandarić, predstojnica Ureda za vjeronauk Zagrebačke nadbiskupije, prof. dr. sc. Anamarija Bogović, klinička psihologinja Klinike za psihijatriju KBC-a Sestre milosrdnice i predavačica na Odjelu za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta, te dr. sc. Boris Jokić, ravnatelj Instituta za društvena istraživanja.

Antonia Hrvatin Roth urednica je emisije koju možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi te je potom pronaći u videoteci.

Realizatorica je Monika Štengl.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!