16:28 / 04.06.2021.

Autor: HRT

Romano Bolković - 1 na 1: Davor Božinović

Davor Božinović

Davor Božinović

Foto: Kristina Stedul Fabac / PIXSELL

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović gost je talk showa Romana Bolkovića - 1 na 1, u srijedu 9. lipnja na Prvom programu HTV-a u 20:10.

Govorit će o dva mandata u MUP-u, pristupanju Republike Hrvatske u schengenski prostor te u kojoj smo fazi procesa pristupa schengenskom prostoru. Bit će riječi i o radu Nacionalnog stožera i odluci za blaži pristup s ne pretjerano restriktivnim mjerama.

Je li Vlada zadovoljna rezultatima pilot-projekta kojima su simulirane svadbe, tulumi, koncertima te kako je poticala gospodarstvenike tijekom pandemije, također su neke od tema razgovora.

video thumb

Gost talk showa govorit će o turizmu i koroni, što su to digitalne COVID potvrde, a što EnterCroatia, je li sigurnost i dalje hrvatski brand, tko su digitalni nomadi, kako teče digitalizacija javne uprave, kako vidi rezultate upravo okončanih lokalnih izbora te o antisemitizmu u Splitu.

Autor i voditelj emisije je Romano Bolković, a urednica Slavica Babić.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj se videoteci nalaze emitirana izdanja.

Srijedom na Prvom

Srijedom na Prvom

Foto: Romano Bolković - 1 na 1 / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!