Romano Bolković - 1 na 1: Nina Obuljen Koržinek

13.06.2022.

13:16

Autor: HRT

Nina Obuljen Koržinek

Nina Obuljen Koržinek

Foto: Dusko Jaramaz / Pixsell

U srijedu 15. lipnja na Prvom programu u 20:10 prikazujemo emisiju Romana Bolkovića 1 na 1 u kojoj gostuje ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek. 

Ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek i članica Predsjedništva HDZ-a govorit će o profilirajućoj i transformirajućoj politici Andreja Plenkovića, o HDZ-u kao demokršćanskoj stranci i shvaćanju obitelji kao svake zajednice obiteljskog života utemeljene na ljubavi. 

video thumb

Govorit će i o tome koji su programski prioriteti HDZ-a za sljedeće desetljeće te što je to moderni hrvatski suverenizam, u kojoj je mjeri HDZ demokratska stranka u kojoj članstvo dovoljno sudjeluje u formuliranju stranačke politike te je li HDZ u bitnom personalno promijenjen ovim izborom Predsjedništva i Nacionalnog odbora.

U emisiji će biti riječi i o funkcionalnoj decentralizaciji Hrvatske, poštovanju institucija kao obliku patriotizma, shvaća li se u nas uloga javnih servisa, odakle nasrtaji lokalnih politika na ravnatelje institucija i poštovanje stručnosti, o politici podrške Ukrajini i politici glorifikacije Rusije, izbornom zakonu u BiH, o tome kako se Srbija između Putina i Bruxellesa bavi hrvatskim pilotima te zašto se Hrvati samoizoliraju u odnosu na EU.

Romano Bolković - 1 na 1

Romano Bolković - 1 na 1

Foto: logo / HRT

Autor i voditelj je Romano Bolković, a urednica Slavica Babić.

Emisiju pratite i putem multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme pronađite emitirana izdanja, kao i na našem YouTube kanalu.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!