Samo lagano

17.03.2022.

12:10

Autor: HRT

Mirna Dvoršćak, voditeljica emisije Samo lagano

Mirna Dvoršćak, voditeljica emisije Samo lagano

Foto: Dinko Cepak / HRT

Novo izdanje emisije Samo lagano na rasporedu je u subotu, 19. ožujka, na Drugom programu u 16:30.

Ako bismo današnjim pričama poželjeli dati "zajednički" nazivnik, onda bi to svakako mogla biti ljubav u svim njezinim oblicima, jer što nam u ova čudna i ćudljiva vremena treba više od ljubavi!?

Tako o ljubavi prema svom vinogradu govori glumac Zlatko Ožbolt. O ljubavi, ali i LJUBOMORI izmjenjuju mišljenja Ona i On - Josip i Katarina.

U našim Malim pričama Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin govore o svojoj LJUBAVI BEZ ROKA TRAJANJA, a u Jeziku na vagi doznat ćete ponešto o ZAVODLJIVOJ RETORICI.

Dom i dizajn pokazat će nam ljubav prema vlastitom domu kipara Hrvoja Dumančića, a FINO & JEFTINO ovoga puta nam predstavlja ljubav prema svima omiljenom, tradicionalnom jelu PURICI S MLINCIMA.

Voditeljica je Mirna Dvorščak, urednica i scenaristica emisije Silva Skender, redateljice Anamaria Corazza i Vesna Luković Žarn, producent Damir Hanžek, a urednica projekta Maja Tokić

Emisiju na području RH pratiti možete i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme dostupna su emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!