Samo lagano

31.03.2022.

11:37

Autor: HRT

Mirna Dvorščak

Mirna Dvorščak

Foto: Dinko Cepak / HRT

Novo izdanje emisije Samo lagano na rasporedu je u subotu, 2. travnja na Drugom programu u 16:30.

U ova čudna vremena kada putovanja više nisu samo stvar naše odluke, ipak smo odlučili "spakirati putove u kofere" i zajedno s vama - putovati!

A put (i putovi) nas danas najprije vode na naš najveći poluotok u Istru! Zelenu i plavu, punu zanimljivih i radišnih ljudi koji će vas dočekati širom otvorenih vrata. I srca. Tamo smo posjetili tartufara Giancarla Zigantea, ali i lovranski dom Nine Ivanović.

O svom životnom putovanju pričala nam je neuobičajena poduzetnica - Zdenka Dodik, a glazbenica Remi je o putovanjima pričala kroz priče o odjeći iz svog ormara.

Stari alati koji postaju umjetnička djela odveli su nas na putovanje u prošlost, a Šime Sušić - naš "dežurni putnik" priču o putovanjima vratio je na početak - u Istru jer je posjetio obitelj Kučić koja uzgaja boškarine.

Voditeljica je Mirna Dvorščak, urednica i scenaristica emisije Silva Skender, redateljice Anamaria Corazza i Vesna Luković Žarn, producent Damir Hanžek, a urednica projekta Maja Tokić

Emisiju na području RH pratiti možete i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme dostupna su emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!