12:11 / 07.04.2022.

Autor: HRT

Samo lagano

Mirna Dvorščak

Mirna Dvorščak

Foto: Dinko Cepak / HRT

Novo izdanje emisije Samo lagano na rasporedu je u subotu 9. travnja na Drugom programu u 16:30.

Postoji izreka da je dom tamo gdje je srce... Ali što ako nismo sigurni gdje je to? Ili ako želimo provjeriti kako izgleda svijet izvan našega dvorišta? 

Među nama ima onih koji ne ostaju samo na pitanju, nego se odvaže, spakiraju se i... krenu!

Danas slijedimo upravo takve - hrabre i odvažne! Prva među njima je hodačica Karmen koja je prehodala 14 planina i 12 rijeka, pa Iračanin Navar koji je novi dom pronašao u Zagrebu, ali i Riječanka Jelena koja je sagradila život u New Yorku.

Lijepo mjesto za život naša je Mirna otkrila u Međugorju, a doznali smo i da Osijek ima čudesno shabby chic dvorište koje je uredila Nelly Brkić. A kakva bi to priča o putovanjima bila bez našega Šime Sušića koji je otputovao u Ogulin kako bi nam predstavio još jedno autohtono jelo - ogulinsku masnicu. 

Zato ove subote samo Samo lagano putujte s nama!

Voditeljica je Mirna Dvorščak, urednica i scenaristica emisije Silva Skender, redateljice Anamaria Corazza i Vesna Luković Žarn, producent Damir Hanžek, a urednica projekta Maja Tokić

Emisiju na području RH pratiti možete i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme dostupna su emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!