Samo lagano

19.05.2022.

14:13

Autor: HRT

Petkom na Drugom

Petkom na Drugom

Foto: Dinko Cepak / HRT

Novo izdanje emisije Samo lagano na rasporedu je u subotu 21. svibnja na Drugom programu u 16:30.

Pozivamo vas da zaboravite na sve "obvezne likove" u životu. Zaboravite na posao, brigu o kućanstvu, račune, dječje zadaće (i aktivnosti) i pokušajte se sjetiti kada ste posljednji put radili nešto što baš želite, što vas veseli. Jer svi imamo pravo na takve trenutke, na bavljenje nečim što će nas na kratko odmaknuti od stvarnosti i "napuniti baterije". A zamislite kakva je tek sreća kada takvu svoju strast možete pretvoriti u posao!

Naše priče govore o ljudima koji su upravo to uspjeli, pa ćete upoznati par koji je ljubav prema vintage kulturi pretvorio u posao i osječke zaljubljenike u oldtimere... Zajedno s nama posjetit ćete predivan dom u Zlarinu koji je višegodišnji projekt para koji uz gradnju kuće gradi i svoju vezu, zavirit ćete u ormar Mije Dimšić, od Filipa Hana doznati zašto zapravo nikad ne treba odrasti, a od Šime Sušića zašto već ovaj vikend posjetiti Varaždin! 

I sve to ćete stići u samo 20-ak minuta Samo laganog druženja s nama!

Voditeljica je Mirna Dvorščak, urednica i scenaristica emisije Silva Skender, redateljice Anamaria Corazza i Vesna Luković Žarn, producent Damir Hanžek, a urednica projekta Maja Tokić

Emisiju na području RH pratiti možete i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme dostupna su emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!