Samo lagano

26.05.2022.

14:31

Autor: HRT

Mirna Dvorščak, voditeljica emisije Samo lagano

Mirna Dvorščak, voditeljica emisije Samo lagano

Foto: Dinko Cepak / HRT

Novo izdanje emisije Samo lagano na rasporedu je u subotu, 28. svibnja, na Drugom programu u 16:30.

Ako bismo htjeli pronaći "zajednički nazivnik" svih naših današnjih priča, onda bi to najprije bile - mame! A onda obitelj i sve ono što od i iz obitelji ponesemo kad samostalno krenemo u svijet!

Ipak, mame su one od kojih sve kreće, one koje i kad odrastemo brinu jesmo li dovoljno jeli, toplo se odjenuli i pazimo li kad prelazimo preko ulice...

I sve mame na svijetu su manje-više iste. Ipak, mame malih (i nas malo većih) Hrvata posebna su vrsta mama, a to ćemo vam pokazati kroz današnje priče: KAVA-Odgoj djece u Hrvatskoj, Digitalni nomad, Čurićke osvajaju Ameriku, Mali Zagreb, DOM - Ugrinić, FINO&JEFTINO - Đurđevačka zlevanka.

Zato ne propustite naše subotnje druženje, a onda nastavite dalje u dan, ali SAMO LAGANO - jer... i mame bi vam isto savjetovale! 

Mirna Dvorščak i Silva Skender

Mirna Dvorščak i Silva Skender

Foto: Samo lagano / HRT

Voditeljica je Mirna Dvorščak, scenaristica emisije je Silva Skender, redateljice Anamaria Corazza i Vesna Luković Žarn, producent Damir Hanžek, a urednice projekta Silva Skender i Maja Tokić

Emisiju pratiti možete i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme dostupna su emitirana izdanja.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!