Samo lagano

12.01.2023.

12:43

Autor: HRT

Samo lagano

Samo lagano

Foto: Matko Švarc / HRT

Petkom na Drugom programu u 18:40 družimo se uz zabavne, zanimljive, motivirajuće priče, koje će vas sigurno potaknuti da zastanete, duboko udahnete i razmislite prije nego što učinite sljedeći korak.

Čak i ako niste roditelj, sigurno ste čuli roditeljske razgovore o tome da se mora uložiti veliki trud ako se želi odgojiti genijalca. I kako treba početi rano, jako rano! Zapravo s pripremama treba početi dok taj budući genij, još uvijek pelenama, tek pokušava svladati osnovne zakone gravitacije!

A mi smo emisiju u petak 13. siječnja odlučili napuniti upravo pričama o tim pametnim glavicama, o malim, a velikim genijalcima, o klincima koji su nas oduševili svojom osobnošću, kreativnošću i načinom razmišljanja, bez obzira na broj godina koje imaju... 

Gledajući što sve mogu i znaju, bit ćete oduševljeni i zadivljeni tim predivnim mladim osobnostima i pogledom u (ipak) svijetlu budućnost! Zato uživajte... i samo lagano! 

Mirna Dvorščak, voditeljica emisije Samo lagano

Mirna Dvorščak, voditeljica emisije Samo lagano

Foto: Dinko Cepak / HRT

Voditeljica je Mirna Dvorščak, scenaristica je Silva Skender, redateljice Anamaria Corazza i Vesna Luković Žarn, producent Damir Hanžek, a urednice projekta Silva Skender i Maja Tokić

Emisiju pratiti možete i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme dostupna su emitirana izdanja. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!