Samo lagano

19.01.2023.

15:49

Autor: HRT

Samo lagano

Samo lagano

Foto: Matko Švarc / HRT

Petkom na Drugom programu u 18:40 družimo se uz zabavne, zanimljive, motivirajuće priče, koje će vas sigurno potaknuti da zastanete, duboko udahnete i razmislite prije nego što učinite sljedeći korak.

Rječnik kaže da je slučajnost prividni nedostatak obrasca ili predvidljivosti događaja. Slučajni niz koji ne slijedi razumljiv uzorak ili kombinaciju. Naš život također je splet raznih događaja i čini se da je samo privid kako sami "krojimo vlastitu sudbinu". Biste li voljeli znati što će vam se sljedeće dogoditi? Zanima li vas što vas točno čeka na životnom putu? Ili bi činjenica da točno znamo što slijedi oduzela uzbuđenje i umanjila čaroliju buđenja svakim novim danom? 

Mi glasamo za slučajnosti i nepredvidivost! Glasamo za sva iznenađenja koja nam život čine zanimljivim ili zanimljivijim! A upravo je takva i naša emisija, u petak 20. siječnja, - puna zanimljivih ljudi i slučajnih, nepredvidivih sudbina. I, naravno, sve to SAMO LAGANO...

Mirna Dvorščak

Mirna Dvorščak

Foto: Dinko Cepak / HRT

Voditeljica je Mirna Dvorščak, scenaristica je Silva Skender, redateljice Anamaria Corazza i Vesna Luković Žarn, producent Damir Hanžek, a urednice projekta Silva Skender i Maja Tokić

Emisiju pratiti možete i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme dostupna su emitirana izdanja. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!