Samo lagano

15.03.2023.

09:22

Autor: HRT

Mirna Dvorščak

Mirna Dvorščak

Foto: Dinko Cepak / HRT

Petkom na Drugom programu u 18:35 družimo se uz zabavne, zanimljive, motivirajuće priče, koje će vas sigurno potaknuti da zastanete, duboko udahnete i razmislite prije nego što učinite sljedeći korak.

U emisiji 17. ožujka pokazat ćemo vam koliko je snage, volje, motivacije i truda potrebno da ostvarite svoje životne ciljeve. Bez obzira na to je li riječ o velikim odlukama i promjenama ili tek ostvarenju dugo odgađanih želja i planova, oko svega se valja jako potruditi. I odabrati pravi trenutak.

A kako ustrajati i postići da se promjene dogode, a ne ostanu samo "prazna obećanja", doznat ćemo od Ide Juranić i Gorana Milića, Kim Kosanović, Nastje Kulović, Hrvoja Jurića, ali i naše voditeljice Mirne Dvorščak.

Zato ustrajte i odgledajte svih tridesetak minuta današnjeg SAMO LAGANog druženja! 

Voditeljica je Mirna Dvorščak, scenaristica Silva Skender, redateljice Anamaria Corazza i Vesna Luković Žarn, producent Damir Hanžek, a urednice projekta Silva Skender i Maja Tokić.  

Emisiju pratiti možete i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme dostupna su emitirana izdanja. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!