Samo lagano

23.05.2023.

11:38

Autor: HRT

Mirna Dvorščak

Mirna Dvorščak

Foto: Dinko Cepak / HRT

Petkom na Drugom programu u 18:45 družimo se uz zabavne, zanimljive, motivirajuće priče, koje će vas sigurno potaknuti da zastanete, duboko udahnete i razmislite prije nego što učinite sljedeći korak.

U emisiji 26. svibnja:

Nek' digne ruku onaj tko u nekom skrivenom kutku ladice ili kakvoj teglici nema kamenčiće donesene s morske obale. Jer nakon što završe naša druženja s morem, želimo ga što duže sačuvati u slici, priči ili na dlanu... 

Beskrajno kakvo jest, more nas već na prvi pogled obuzme, pa se dragost koju osjećamo širi u nama poput koncentričnih krugova koji nastanu kad u njega bacimo kamenčić.

A kada ta naša morska priča završi, pijesak i sol ćemo isprati s tijela, ten će izblijedjeti, ali će uspomene trajati vječno. Zato uživajte u svakom morskom trenutku, makar bio "spremljen" u 25 minuta današnje emisije i samo lagano... 

Voditeljica je Mirna Dvorščak, scenaristica Silva Skender, redateljice Anamaria Corazza i Vesna Luković Žarn, producent Damir Hanžek, a urednice projekta Silva Skender i Maja Tokić.  

Emisiju pratiti možete i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme dostupna su emitirana izdanja. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!