14:00 / 24.02.2022.

Autor: HRT

Samo lagano

Mirna Dvorščak

Mirna Dvorščak

Foto: Dinko Cepak / HRT

Novo izdanje emisije Samo lagano na rasporedu je u subotu 26. veljače na Drugom programu u 16:30.


Odlučili smo da je tema naše emisije - ljubav, po mnogima najuzvišeniji od svih osjećaja! Ipak, treba se zapitati - o čemu točno govorimo kad govorimo o ljubavi!? Jer svaka priča o ljubavi je drukčija, osobita, i ima ih onoliko koliko je nas. I koliko je različitih vrsta ljubavi! Naše (samo lagane) priče o ljubavi su ona o zrelim godinama sa stilom i ona o on line spojevima.

Otkrit ćemo vam i tajnu uspješnog braka, kako se iz ljubavi slika iz glazbu i kako ljubav prema moru i naplavinama stvara čudesne minijature. A druženje ćemo završiti kolačem u koji smo (manje-više) svi zaljubljeni - samoborskim kremšnitama!

Voditeljica je Mirna Dvorščak, urednica i scenaristica emisije Silva Skender, redateljice Anamaria Corazza i Vesna Luković Žarn, producent Damir Hanžek, a urednica projekta Maja Tokić

Emisiju na području RH pratiti možete i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme dostupna su emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!