Sanditon

27.06.2022.

15:44

Autor: HRT

Utorak, 5. srpnja na Prvom

Utorak, 5. srpnja na Prvom

Foto: Sanditon / serija

Šesti nastavak popularne dramske serije Sanditon prikazujemo u utorak 5. srpnja u 21:05 na Prvom programu. Britanska serija nastala je prema scenariju Andrewa Daviesa koji je adaptirao nedovršeni rukopis Jane Austen. Radnja je smještena u razdoblje regentstva gdje pratimo mladu i naivnu junakinja koja se pokušava snaći u novom odmaralištu na obali Sanditonu. 

Charlotte i Sidney ponovno su u svađi, no moraju surađivati kako bi pokušali spasiti otetu Georgianu. Tom pokušava spasiti Sanditon i svoj brak. Ledi Denham teško je bolesna pa Edward i Clara sklapaju skandalozan dogovor kako bi se napokon domogli njezina nasljedstva. Charlotte počinje Sidneya promatrati u ovom svjetlu, kao i on nju.

video thumb

Naslovne uloge tumače Rose Williams (Charlotte), Theo James (Sidney), Alexandra Roach, Matthew Needham, Mark Stanley, Kate Ashfield. 

Scenarij epizode potpisuje  Justin Young, a režiju Lisa Clarke

Seriju Sanditon 1 odabrala je Martina Rajšek

Utorak, 5. srpnja na Prvom

Utorak, 5. srpnja na Prvom

Foto: Sanditon / serija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!