19:35 / 09.02.2021.

Autor: HRT

Sastanak s nepoznatom

Nedjelja, 21. veljače na Drugom

Nedjelja, 21. veljače na Drugom

Foto: Sastanak s nepoznatom / film

U nedjelju 21. veljače u 20:05 na Drugom prikazujemo komediju Sastanak s nepoznatom s Kim Basinger i Bruceom Willisom u naslovnim ulogama.

video thumb

Walter Davis, mladi yuppie, u posljednjem trenutku ostaje bez pratilje za jednu važnu poslovnu večeru s vrlo konzervativnim poslovnim čovjekom Yakamotom. Njegov brat pronalazi mu drugu djevojku - Nadiu, ali ga upozorava da ona nikako ne smije piti alkohol. Našavši se s njom, Walter ustanovi da je Nadia izuzetno zgodna i neoprezno joj ponudi piće. Vrlo brzo, ona će napraviti scenu i uvrijediti Yakamota.

Walter dobije otkaz i s Nadiom napušta restoran, ali upada u još veće nevolje: slijedi ih njezin ljubomorni bivši dečko David, a Walter mu prijeti pištoljem. Walter, jasno, završava u zatvoru, no ujutro ga izvlači Nadia. Doznaje da je Nadia gužvu sama organizirala kako bi spriječila vjenčanje s Davidom.

Sadržaj je to američke komedije BLIND DATE, redatelja Blakea Edwardsa, snimljene 1987. godine, u kojoj uz Kim Basinger i Brucea Willisa glume John Laroquette, William Daniels, George Coe, Mark Blum, Phil Hartman i drugi.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!