Tajne djeveruša

14.10.2021.

08:47

Autor: HRT

Petak, 29. listopada na Drugom

Petak, 29. listopada na Drugom

Foto: Tajne djeveruša / serija

U petak, 29. listopada, u 22:45 na Drugom programu slijede treći i četvrti nastavak australske serije Tajne djeveruša (Secret Bridesmaid Business). Priča je to o tri najbolje prijateljice od kojih svaka skriva neku tajnu. Olivijino savršeno vjenčanje krene po zlu nakon što jedna od djeveruša slučajno u njihov život dovede zlokobnog stranca te na taj način otvori skriveni svijet tajni...

video thumb

U trećoj epizodi dok se Melanie bori za svoj brak nakon otkrivanja prijevare, Olivia se oporavlja od propalih zaruka sa šarmantnim strancem, Saskiju će sustići pogreška iz prošlosti.

U četvrtoj epizodi Melanie izaziva novi opasni napadaj bijesa kada počinje istraživati Jakobovu prošlost. Olivia skriva dijagnozu od svojih najbližih, a na svjetlo dana izlazi neočekivana prošlost Saskijinih veza.

U seriji glume Katie McGrath, Abbie Cornish, Georgina Haig, Alexander England, Dan Spielman, Annie Jones, Nicholas Bell, Oliver Ackland...

Redatelji su Tori Garrett i Jennifer Perrott, a odabrala ju je Martina Rajšek.

Petak, 29. listopada na Drugom

Petak, 29. listopada na Drugom

Foto: Tajne djeveruša / serija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!