21:11 / 29.06.2021.

Autor: HRT

Serengeti: Zla sreća

Srijeda 7. srpnja na Prvom

Srijeda 7. srpnja na Prvom

Foto: Serengeti / dokumentarna serija

U srijedu 7. srpnja na Prvom programu u 20.10 emitiramo 4. epizodu dokumentarne serije Serengeti. Dugoočekivana velika seoba donosi obilje hrane, ali i zaoštrava sukobe. Sve su životinjske obitelji na kušnji.

Lavica Kali doživljava tragediju i prisiljena je donijeti jednu od najtežih odluka u životu. Može li se vratiti čoporu koji ju je prognao? Što god odlučila, njezini će lavići biti u opasnosti.

Zebra Shani nema izbora - mora pregaziti rijeku. Ali ženka krokodila čeka, a struja je snažna. Hoće li njezino mladunče preživjeti? Bakari je napokon prisiljen izazvati na dvoboj ljubomornog predvodnika.

Nakon žestoke borbe mora donijeti odluku koja će mu promijeniti sudbinu. Čopor divljih pasa pod vodstvom mužjaka Jasarija također je prisiljen na borbu kada im Zalika i njezine hijene objave rat, u namjeri da ih istisnu s teritorija.

Počinje dugotrajni sukob. Kada se slon tinejdžer Tembo sukobi s drugim krdom, njegova majka Nalla mora donijeti odluku o njegovoj budućnosti. Kako će se Nalla i Tembo snaći u toj situaciji?

Iz Produkcije XIX Entertainment i John Downer Productions odabrala Mira Vočinkić.

Srijeda 7. srpnja na Prvom

Srijeda 7. srpnja na Prvom

Foto: Serengeti / dokumentarna serija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!