14:58 / 19.06.2021.

Autor: HRT

Šest dana, sedam noći

Subota, 3. srpnja na Prvom

Subota, 3. srpnja na Prvom

Foto: Šest dana, sedam noći / film

U subotu, 3. srpnja na Prvom programu u 20:10 prikazujemo film Šest dana, sedam noći (SIX DAYS, SEVEN NIGHTS, 1998.). Izvrstan film s mnogo komike i romantike te sjajnim glumcima.

Robin Monroe (A. Heche) prava je Njujorčanka - uvijek je zaokupljena karijerom i uspješna je urednica njujorškog modnog magazina. Njezin zaručnik Frank (D. Schwimmer) iznenadi je avionskim kartama za južnopacifički otočić na kojemu bi trebali provesti odmor.

Već na aerodromu dočeka ih neugodno iznenađenje - avion kojim trebaju putovati vrlo je malen, a vlasnik je nonšalantni Harris (H. Ford) koji je i pilot. Osim Robin i Franka s njima će putovati i Harrisova prijateljica Anjelica (J. Obradors).

Okolnosti će prekinuti Robinino ljetovanje i ona će s Harrisom poletjeti za Tahiti kako bi stigla u New York, ali se avion sruši na pusti otok. Robin i Harris osuđeni su samo jedno na drugo dok se Frank prepušta Angelici koja ga tješi...

U naslovnim su ulogama Harrison Ford, Anne Heche, David Schwimmer i Jacqueline Obradors.

Scenarist Michael Browning, redatelj Ivan Reitman.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!