15:44 / 08.03.2022.

Autor: HRT

Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji

Petak, 25. ožujka na Prvom

Petak, 25. ožujka na Prvom

Foto: Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji / 4. sezona serije

Neobičan par detektiva iz Stratford-upon-Avona u slikovitim i duhovitim krimićima punim humora i ruralnog šarma! U petak, 25. ožujka, na Prvom programu u 15:55 slijedi drugi nastavak četvrte sezone kriminalističke serije Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji.

U drugom nastavku Ako je glazba hrana ljubavi, vlasnica plesne škole Beattie Delamar (Ruthie Henshall) angažira Franka (Mark Benton) i Lu (Jo Joyner) da razbiju kletvu koja joj uništava posao. Tri plesna para uložila su u školu u sklopu tontine, a sad ih je pola umrlo u nesretnim okolnostima. 

Petak, 25. ožujka na Prvom

Petak, 25. ožujka na Prvom

Foto: Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji / 4. sezona serije

Seb (Patrick Walshe McBride) se ubacuje kao tajni istražitelj i ubrzo otkrije napetosti između učiteljice plesa Tanije (Charlotte Avery) i Beattiene kćeri Olivije (Leila Mimmack). Tanijin sin i Olivijin plesni partner Toby (Jonny Labey) nađe se između dvije vatre. Kad se kletva ponovo ostvari u najgorem obliku, Frank i Lu pokušaju pronaći Beattienog bivšeg plesnog partnera Bena (Danny John-Jules), koji je navodno nestao. Je li u školi na djelu serijski ubojica?

Glavne uloge u seriji nastaloj u produkciji kompanije BBC Studios imaju Mark Benton, Jo Joyner i Patrick Walsh McBride. Seriju Shakespeare and Hathaway - Private Investigators 4 je odabrala Martina Rajšek

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!