15:12 / 11.03.2022.

Autor: HRT

Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji

Ponedjeljak, 28. ožujka na Prvom

Ponedjeljak, 28. ožujka na Prvom

Foto: Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji / 4. sezona serije

Neobičan par čudnih detektiva iz Stratford-upon-Avona u slikovitim i duhovitim krimićima punim humora i ruralnog šarma! U ponedjeljak, 28. ožujka, na Prvom programu u 15:55 prikazujemo treći nastavak četvrte sezone kriminalističke serije Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji.

U epizodi naziva Previše vode, Jonathan Skylark, mjesni poduzetnik koji se bavi iznajmljivanjem plovila, angažira Franka i Lu da istraže smrt njegove supruge Ophelije, nekadašnje kraljice svih zabava u Stratford-upon-Avonu, koja se navodno utopila na svoj 40. rođendan. Kad Frank i Lu počnu provjeravati sve povezane sa Skylarkovim Najmom plovila, Frank upozna Antonija, zaposlenika s kojim je Ophelia bila u vezi, Fintyja, Jonathanovog poslovnog partnera, i njegova sina Calluma. 

Ponedjeljak, 28. ožujka na Prvom

Ponedjeljak, 28. ožujka na Prvom

Foto: Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji / 4. sezona serije

Lu u međuvremenu dođe do Vanesse-Rose, službene fotografkinje na Ophelijinu rođendanu, no čini se da svi oni znaju više nego što pokazuju. Frank počne proučavati povijesne slučajeve utapanja kako bi našao inspiraciju. Mogu li naši privatni istražitelji preko prošlosti doći do saznanja u sadašnjosti i otkriti što se doista dogodilo Opheliji?

U naslovnim ulogama su Mark Benton, Jo Joyner i Patrick Walsh McBride.

Seriju Shakespeare and Hathaway - Private Investigators 4 odabrala je Martina Rajšek.

Produkcija: BBC Studios 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!