Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji: Zla brzina

13.03.2022.

13:14

Autor: HRT

Utorak, 29. ožujka na Prvom

Utorak, 29. ožujka na Prvom

Foto: Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji / serija

U utorak 29. ožujka na Prvom programu u 15:55 prikazujemo četvrti nastavak četvrte sezone kriminalističke serije Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji.

Kad američki privatni istražitelj Joe Venice (Kerry Shale) dođe u grad, Frank (Mark Benton) i Lu (Jo Joyner) misle da su uspjeli preko bare.

Optužen za ubojstvo mjesnog mehaničara Andyja Sterna, Joe zatraži da mu pomognu tražiti vrijedan američki automobil za klijenta.

Tijekom potrage Frank i Lu naiđu na mutne pojedince, među kojima su mehaničarka Portia Dane (Sally Rogers) i instruktor vožnje Reece Alonso (Terry Mynott). 

Utorak, 29. ožujka na Prvom

Utorak, 29. ožujka na Prvom

Foto: Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji / serija

Kada Frank nađe poznatog kriminalca Jasona (Craig Gazey) blizu mjestu ubojstva, sluti da je upleten, no teško mu je dobiti iskren odgovor a da ga ne naljuti.

Dotle je Sebastian (Patrick Walshe McBride) na tajnom zadatku u salonu za tetoviranje kako bi više otkrio o majstorici tetovaže Betty Ceres (Caroline O'Neill), koja je ozlijeđena u ilegalnoj uličnoj utrci prije mnogo godina.

Može li ekipa utvrditi što se doista dogodilo Andyju, pronaći automobil i spasiti svog klijenta?

U naslovnim ulogama su Mark Benton, Jo Joyner i Patrick Walsh McBride

Seriju Shakespeare and Hathaway - Private Investigators 4 odabrala je Martina Rajšek.

Produkcija: BBC Studios 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!