Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji

14.03.2022.

08:34

Autor: HRT

Srijeda, 30. ožujka na Prvom

Srijeda, 30. ožujka na Prvom

Foto: Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji / 4. sezona serije

Neobičan par detektiva iz Stratford-upon-Avona u slikovitim krimićima punim humora i ruralnog šarma! Kruha gladan, peti nastavak četvrte sezone kriminalističke serije Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji na rasporedu je u srijedu, 30. ožujka, u 15:55 na Prvom.

Franka i Lu angažira vlasnica kluba za mršavljenje Val Twigg da saznaju koja je tajna uspjeha konkurentske tvrtke Fatblaster koju vodi karizmatična Kit. Lu se pristane učlaniti u klub i špijunirati, zahvalna što ne mora misliti na skoru godišnjicu nestanka svoje majke na moru, za koju se pretpostavlja da je mrtva.

No iznenadi se kad otkrije da je članica i njezina starija sestra Lia. Dok se sestre prepiru oko toga što učiniti s majčinim stvarima, prestrave se kad se u skupini dogodi okrutno ubojstvo. Tko bi mogao stajati iza tako svirepog napada: suvlasnica Diana, vječni dijetalac Slim Jim ili Luina partnerica u mršavljenju Mary? Dok privatni istražitelji pokušavaju pronaći smisao u događajima i čudnom ponašanju članova kluba, shvaćaju da je Lia možda ključ za rješenje slučaja.

Srijeda, 30. ožujka na Prvom

Srijeda, 30. ožujka na Prvom

Foto: Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji / 4. sezona serije

Glavne uloge u seriji imaju Mark Benton, Jo Joyner, Patrick Walsh McBride.

Produkcija: BBC Studios

Seriju Shakespeare and Hathaway - Private Investigators 4 odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!