15:50 / 20.03.2022.

Autor: HRT

Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji

Četvrtak, 31. ožujka na Prvom

Četvrtak, 31. ožujka na Prvom

Foto: Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji / 4. sezona serije

Neobičan par čudnih detektiva iz Stratford-upon-Avona u slikovitim i duhovitim krimićima punim humora i ruralnog šarma! Šesti nastavak četvrte sezone kriminalističke serije Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji na rasporedu je u četvrtak, 31. ožujka, u 15:55 na Prvom.

U epizodi naziva Umrijeti moramo, Franka i Lu angažiraju da traže nestali rukopis iz posljednje knjige iz distopijskog znanstveno-fantastičnog serijala Grega Albana (Clive Russell). I sam njegov veliki obožavatelj, Frank rado prihvaća slučaj. Po dolasku u vilu pisca koji živi povučen od svijeta brzo postaje jasno da je krivac netko iz užega kruga upućenih.

Četvrtak, 31. ožujka na Prvom

Četvrtak, 31. ožujka na Prvom

Foto: Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji / 4. sezona serije

Pozornost se usmjerava na osoblje koje radi na imanju: zaštitar Carl (Tayla Kovacevic-Ebong), ekscentrični knjigovođa Max (Daniel Tuite), domaćica Dierdre (Zoe Matthews) i Gregova odana desna ruka Don (Christopher Fairbank). U međuvremenu, nakon što mu prijatelji postanu nedostupni, zabrinuti Sebastian (Patrick Walshe McBride) zamoli Violu (Yasmin Kaur Barn) da mu ih pomogne tražiti. Zarobljeni u kući, naša dva detektiva shvate da je ubojica među njima. 

Glavne uloge u seriji BBC-ja imaju Mark Benton i Jo Joyner. Seriju Shakespeare and Hathaway - Private Investigators 4 odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!