15:59 / 20.03.2022.

Autor: HRT

Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji

Petak, 1. travnja na Prvom

Petak, 1. travnja na Prvom

Foto: Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji / 4. sezona serije

Neobičan par čudnih detektiva iz Stratford-upon-Avona u slikovitim i duhovitim krimićima punim humora i ruralnog šarma! Sedmi nastavak četvrte sezone kriminalističke serije Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji na rasporedu je u petak, 1. travnja, u 15:55 na Prvom.

U epizodi Neki Kupid ubija, kad Sebastianova prijateljica, glumica Pollie (Gabriella Leon), posumnja da smrt njezina dečka nije bila slučajna i da joj netko radi o glavi, ekipa krene proučavati čudan svijet agencije Kako vam drago koja nudi najam Shakespearea za svaku prigodu. Frank i Lu upoznaju Avu (Emily Woof), beskompromisnu poslovnu ženu koja vodi agenciju, i Bernarda (Chukwuma Omambala), šarmantnog, zgodnog glumca koji se odmah svidi Lu. Sebastian istražuje u tajnosti glumeći najnovijeg člana agencije.

Petak, 1. travnja na Prvom

Petak, 1. travnja na Prvom

Foto: Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji / 4. sezona serije

Pod tom krinkom upozna Edie (Marion Bailey), klijenticu koja je bila s Daltonom kad je umro, i nađe se u kompromitantnoj situaciji s Keelerom (Tomos Eames). Naši detektivi ubrzo shvate da se tu događa više nego što se čini na prvi pogled, a problemi uključuju ogorčeno suparništvo među glumcima i financijske poteškoće unutar tvrtke. Mogu li otkriti tko je ubio Daltona (Rory Wilson) prije nego što ubojica opet ubije?  

Glavne uloge u seriji BBC-ja imaju Mark Benton Jo Joyner. Seriju Shakespeare and Hathaway - Private Investigators 4 odabrala je Martina Rajšek

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!