Signora Volpe

03.03.2023.

21:18

Autor: HRT

Vrhunska britanska špijunka Sylvia Fox stiže u Italiju na vjenčanje svoje nećakinje, no mladoženja nestane ostavljajući za sobom mrtvo tijelo. Sylvia rješava slučaj ubojstva i zaljubi se u Italiju i u trošnu staru kuću na obronku. Razočarana poslom i u želji da se ponovno zbliži s obitelji, Sylvia odlučuje ostati i započeti novi život u Umbriji. No kamo god krene, Sylviju nevolje prate u stopu pa se ona svaki tjedan hvata u koštac s novim ubojstvom. Treći posljednji nastavak uzbudljive serije Signora Volpe ne propustite u sklopu Krimi petka, 10. ožujka, u 20:15 na Drugom. 

Galerija
Petak, 10. ožujka na Drugom, Foto: Signora Volpe/serija
Petak, 10. ožujka na Drugom , Foto: Signora Volpe/serija

Kad sina njezinog starog prijatelja uhite zbog ubojstva, Sylvia prekida potragu za ukradenom svinjom koja traži tartufe kako bi istražila cijeli slučaj. Otkriva da je ubojstvo povezano s ucjenom i tajnom ljubavnom vezom, no šokirana je kad shvati tko je ubojica.

U seriji glumačku ekipu čine Emilia Fox (Sylvia Fox), Tara Fitzgerald, Giovanni Cirfiera, Jamie Bamber, Mehdi Meskar, Matteo Carlomagno i drugi. Odabrala ju je Vesna Karuza Podgorelec 

U videoteci multimedijske platforme HRTi dostupne su sve tri epizode kriminalističke serije Signora Volpe.

Galerija
Petak, 10. ožujka na Drugom, Foto: Signora Volpe/serija
Petak, 10. ožujka na Drugom  , Foto: Signora Volpe/serija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!