Slomljena krila

17.06.2022.

12:52

Autor: HRT

Subota, 2. srpnja na Prvom

Subota, 2. srpnja na Prvom

Foto: Slomljena krila / film

U subotu, 2. srpnja na Prvom programu u 22:50 prikazujemo triler Slomljena krila (Butterfly on a Wheel, 2007.). Vrlo atraktivna i napeta priča sa zanimljivim obratima o sociopatu koji nema što izgubiti, ne traži otkupninu i ne želi novac, samo želi uništiti "savršen" život bračnog para.

Neil Randall (G. Butler) je stabilan obiteljski čovjek s dobrim poslom i vrlo izvjesnim skorim promaknućem. Dio toga bajkovitog života su njegova atraktivna supruga Abby (M. Bello) i dražesna kći Sophie (E. Karwandy). Kad ga šef pozove na druženje u kući na ladanju, Abby za Sophie unajmi dadilju, a ona odluči dan provesti sa sestrom Diane.

I dok Neil vozi Sophie na sastanak sa sestrom, iznenada se na stražnjem sjedalu njihovog auta uspravi skriveni stranac (P. Brosnan) s pištoljem u ruci. Predstavi se kao Ryan i tvrdi da je oteo Sophie. Traži od njih da sljedeća 24 sata izvršavaju sve njegove zapovijedi. Ako ih odbiju, ubit će Sophie...

Glumačku postavu čine Pierce Brosnan, Maria Bello, Gerard Butler, Emma Karwandy, Claudette Mink.

Scenarij William Morrissey, režija Mike Barker.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!