11:49 / 30.12.2021.

Autor: HRT

Sluškinjina priča

Ponedjeljak, 10. siječnja na Drugom

Ponedjeljak, 10. siječnja na Drugom

Foto: Sluškinjina priča / 3. sezona serije

Od ponedjeljak 10. siječnja na Drugom programu u 22:40 započinjemo s prikazivanje treće sezone serije Sluškinjina priča, nagrađene nagradom Emmy. U trećoj sezoni glavna protagonistica sluškinja June (Elisabeth Moss) bori se protiv distopijskog režima Gileada, u kojem se ponovno našla nakon što je odlučila da neće pobjeći u Kanadu sa svojim djetetom na kraju druge sezone. Sada se svim silama bori protiv režima unatoč slabim izgledima. Očekuju je iznenadni susreti sa starim znancima, izdaje i putovanje u strašno središte Gileada.

video thumb

U prvoj epizodi June (Elisabeth Moss) upušta se u hrabru misiju s neočekivanim posljedicama. Emily (Alexis Bledel) i Nichole idu na naporno putovanje, a Waterfordi (Joseph Fiennes i Yvonne Strahovski) se suočavaju s posljedicama odluke Serene Joy, koja je poslala Nichole od kuće.

Uloge tumače Elisabeth Moss (June), Alexis Bledel (Ofglen), Amanda Brugel (Rita), Ann Dowd (Aunt Lydia), Bradley Whitford (Joseph Lawrence), Elisabeth Moss (Offred), Joseph Fiennes (Commander Fred Waterford), Madeline Brewer (Janine), Max Minghella (Nick), O-T Fagbenle (Luke), Samira Wiley (Moira). 

Seriju THE HANDMAID'S TALE 3 odabrala je Martina Rjšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!