21:35 / 03.01.2022.

Autor: HRT

Sluškinjina priča

Utorak, 11. siječnja na Drugom

Utorak, 11. siječnja na Drugom

Foto: Sluškinjina priča / serija

U utorak 11. siječnja na Drugom u 23:15 emitiramo drugi nastavak treće sezone serije Sluškinjina priča. U trećoj sezoni glavna protagonistica sluškinja June (Elisabeth Moss) bori se protiv distopijskog režima Gileada, u kojem se ponovno našla nakon što je odlučila da neće pobjeći u Kanadu sa svojim djetetom na kraju druge sezone. 

June (Elisabeth Moss) pomaže Martama u vezi s opasnim zadatkom, pritom se snalazeći sa svojom družicom u šetnji, pobožnom i nepouzdanom sluškinjom. U međuvremenu, Emily i Luke (Alexis Bledel, O-T Fagbenle) u neprilici su zbog novih okolnosti.

Utorak, 11. siječnja na Drugom

Utorak, 11. siječnja na Drugom

Foto: Sluškinjina priča / serija

Uloge tumače Alexis Bledel (Ofglen), Amanda Brugel (Rita), Ann Dowd (Aunt Lydia), Bradley Whitford (Joseph Lawrence), Elisabeth Moss (Offred), Joseph Fiennes (Commander Fred Waterford), Madeline Brewer (Janine), Max Minghella (Nick), O-T Fagbenle (Luke) i Samira Wiley (Moira). 

Seriju THE HANDMAID'S TALE 3 odabrala je Martina Rjšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!