Sluškinjina priča

18.01.2022.

19:30

Autor: HRT

Srijeda, 19. siječnja na Drugom

Srijeda, 19. siječnja na Drugom

Foto: Sluškinjina priča / 3. sezona serije

U srijedu, 19. siječnja, u 22:55 na Drugom programu na rasporedu je šesti nastavak treće sezone serije Sluškinjina priča, nagrađene nagradom Emmy. U trećoj sezoni glavna protagonistica sluškinja June (Elisabeth Moss) bori se protiv distopijskog režima Gileada, u kojem se ponovno našla nakon što je odlučila da neće pobjeći u Kanadu sa svojim djetetom na kraju druge sezone. Sada se svim silama bori protiv režima unatoč slabim izgledima. Očekuju je iznenadni susreti sa starim znancima, izdaje i putovanje u strašno središte Gileada.

Srijeda, 19. siječnja na Drugom

Srijeda, 19. siječnja na Drugom

Foto: Sluškinjina priča / 3. sezona serije

U ovoj epizodi June odlazi s Waterfordima u Washington, gdje moćna obitelj pruža uvid u budućnost Gileada. June također uspostavlja veoma važnu vezu u pokušaju da zaštiti Nichole.

Uloge tumače Elisabeth Moss (June), Alexis Bledel (Ofglen), Amanda Brugel (Rita), Ann Dowd (Aunt Lydia), Bradley Whitford (Joseph Lawrence), Joseph Fiennes (Commander Fred Waterford), Madeline Brewer (Janine), Max Minghella (Nick), O-T Fagbenle (Luke), Samira Wiley (Moira). 

Seriju THE HANDMAID'S TALE 3 odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!