Sommerdahlova ubojstva

09.06.2022.

12:57

Autor: HRT

Petak, 24. lipnja na Drugom

Petak, 24. lipnja na Drugom

Foto: Sommerdahlova ubojstva / serija

U petak, 24. lipnja na Drugom proramu u 21:20 prikazujemo drugu epizodu prve sezone kriminalističke serije Sommerdahlova ubojstva. 

Majka koja je živjela pod velikim pritiskom pronađena je mrtva na mjesnoj tržnici. Dan i Flemming otkrili su da je žena dobila na lotu te da je bila žrtva bračne prijevare. Uz velike napore uspijevaju uhvatiti prevarantovog suradnika i ljubavnika. 

Petak, 24. lipnja na Drugom

Petak, 24. lipnja na Drugom

Foto: Sommerdahlova ubojstva / serija

Dan i Flemming osmišljavaju lažni identitet za Marianne. Glumit će da je i ona dobila na lotu kako bi namamila čovjeka koji sa ženama stupa u brak kako bi ih prevario. No on ima alibi. Ispostavilo se da je ženu ubila kći jer je bila razočarana zbog toga što se majka prema njoj odnosila hladno.

Uloge tumače Peter Mygind (Dan Sommerdahl), André Babikian (Flemming Torp), Laura Drasbæk (Marianne Sommerdahl), Diêm Camille G. (Lina), Peter Gantzler (Svend), Mathias Käki Jørgensen (Benjamin).

Režija Kenneth Kainz, Carsten Myllerup, autorica Lolita Bellstar, odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!