Sommerdahlova ubojstva

16.06.2022.

13:51

Autor: HRT

Petak, 1. srpnja na Drugom

Petak, 1. srpnja na Drugom

Foto: Sommerdahlova ubojstva / serija

U petak 1. srpnja na Drugom programu u 20:45 slijedi treći nastavak prve sezone kriminalističke serije Sommerdahlova ubojstva. 

Bogati plejboj i poduzetnik pronađen je mrtav istoga dana kada je prijavljen nestanak njegovog računovođe. Kreće potraga za njim. Svi pretpostavljaju da je on ubio plejboja. Međutim, računovođa je otet, a upletena je najmanje još jedna osoba. Dan pronalazi računovođu na gradilištu gdje su ga držali zatočenog. No prekasno je. Čovjek je već u komi.

Petak, 1. srpnja na Drugom

Petak, 1. srpnja na Drugom

Foto: Sommerdahlova ubojstva / serija

Dan i Flemming otkrivaju da je plejboj bio posvađan sa svojim partnerom u tvrtki. Zbog toga smatraju da bi mogao biti kriv za ubojstvo i otmicu. Na kraju doznaju da je za sve kriva lažna optužba za očinstvo koju je pokrenula ponižena bivša djevojka.

Uloge tumače Peter Mygind (Dan Sommerdahl), André Babikian (Flemming Torp), Laura Drasbæk (Marianne Sommerdahl), Diêm Camille G. (Lina), Peter Gantzler (Svend), Mathias Käki Jørgensen (Benjamin). 

Režija Kenneth Kainz i Carsten Myllerup, autorica Lolita Bellstar, odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!