Sommerdahlova ubojstva

23.06.2022.

15:02

Autor: HRT

Petak, 8. srpnja na Drugom

Petak, 8. srpnja na Drugom

Foto: Sommerdahlova ubojstva / serija

U petak 8. srpnja na Drugom programu u 21 sat pogledajte četvrtu, posljednju epizodu prve sezone kriminalističke serije Sommerdahlova ubojstva. 

Dan prije posljednje utakmice sezone vlasnik nogometnog kluba iz Elsinorea otkrio je da je ubijen klupski predstavnik za volontere i sponzore juniorskog tima. No ubojstvo nije jedini problem. Vlasnika kluba muči loše poslovanje. Nedavno je ukradena zastava suparničkog kluba, a čini se kao da je ubojstvo njihova osveta.

Dan i Flemming otkrivaju tragove zbog kojih moraju uhititi glavnu zvijezdu Elsinorea. Nakon toga netko divljački napadne zvijezdu suparničkog kluba. Dan i Flemming sigurni su da su uhitili pravog, ali uzorak DNK se ne poklapa.

Petak, 8. srpnja na Drugom

Petak, 8. srpnja na Drugom

Foto: Sommerdahlova ubojstva / serija

Kada osumnjičeni nogometaš izađe iz zatvora, odlazi u posjet suparničkom igraču koji je u bolnici. Jasno je da dijele tajnu. Ubijeni predstavnik kluba ucjenjivao je pola grada kako bi prikupio novac. Među žrtvama ucjene bile su i dvije nogometne zvijezde koje su zapravo zaljubljeni par. Kada ih je pokojnik pokušao razotkriti, vlasnik kluba ubio ga je u pokušaju da zaštiti ugled.

Uloge tumače Peter Mygind (Dan Sommerdahl), André Babikian (Flemming Torp), Laura Drasbæk (Marianne Sommerdahl), Diêm Camille G. (Lina), Peter Gantzler (Svend), Mathias Käki Jørgensen (Benjamin). 

Režija Kenneth Kainz i Carsten Myllerup, autorica Lolita Bellstar, odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!