17:08 / 04.03.2021.

Autor: HRT

Špijun u snijegu

Petak, 19. ožujka na Drugom

Petak, 19. ožujka na Drugom

Foto: Špijun u snijegu / dokumentarni film

U petak, 19. ožujka na Drugom programu od 20:05 ne propustite dokumentarni film  Špijun u snijegu (SPY IN THE SNOW). Slavne špijunske kamere postavili smo u snježni krajolik da vidimo kako se životinje snalaze u hladnim zimskim uvjetima.

Od pingvina i papiga do polarnih medvjeda i vidri - nekim životinjama dobro odgovara život na snijegu. Usprkos temperaturama ispod nule, one upravo zimi traže partnera i podižu obitelj.

video thumb

U ovom dokumentarnom specijalu "životinje špijuni" i vrhunski kamuflirane špijunske kamere odvest će nas u samo središte zbivanja. Pogledajte nestašne papige koje se igraju na skijalištu na Novom Zelandu, adelijske pingvine koji se prepiru na Južnom polu i mladunca morske vidre koji uči plivati okružen snijegom i ledom aljaške zime.

Pun smiješnih i dirljivih trenutaka, dokumentarni film donosi čarobne priče o nekima od najizdržljivijih životinja na Zemlji.

Izvršni producent je John Downer.

Odabrala je Mira Vočinkić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!