Sretnik

24.06.2021.

20:22

Autor: HRT

Subota 3. srpnja na Drugom

Subota 3. srpnja na Drugom

Foto: Sretnik / HRT

U subotu 3. srpnja na Drugom programu u ponoć prikazujemo 8. epizodu treće sezone serije Sretnik (STAN LEE'S LUCKY MAN 3). 

Serija Sretnik iz radionice Stana Leeja vraća se eksplozivnom trećom sezonom u kojoj na vidjelo izlaze nove tajne o narukvici, a bivši detektiv Harry Clayton bori se ne samo za život nego i za ugled. Harry se našao izvan zakona, a potjera za njim vodi se na sve strane - čini se da ga je sreća ipak izdala. U trećoj sezoni Clayton se suočava s nizom zapreka koje zadiru u njegovu intimu, a na kušnju stavljaju njegov integritet i uvjerenja. Uhvatit će se ukoštac sa svojim najmračnijim zlodusima i balansirati na granici zdravog razuma kako bi spasio sebe i svoje bližnje.

Subota 3. srpnja na Drugom

Subota 3. srpnja na Drugom

Foto: Sretnik / HRT

U posljednjoj, osmoj epizodi sve se urotilo protiv Harryja: Blake sad ima obje narukvice i Harry mora smisliti kako će okorjelog neprijatelja poraziti bez svog talismana oko ruke. Ovo bi mu moglo biti posljednje kockanje u životu...

Uloge tumače James Nesbitt (inspektor Harry Clayton), Sienna Guillory (Eve), Darren Boyd (detektiv Steve Orwell), Stephen Hagan (Rich Clayton), Omid Djalili (Kalim), Leilah De Meza (Daisy Clayton), Amara Karan (narednica Suri Chohan).


Autor je Stan Lee.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!