Sretnik

24.06.2021.

12:02

Autor: HRT

Petak, 2. srpnja na Drugom

Petak, 2. srpnja na Drugom

Foto: Sretnik / HRT

U petak, 2. srpnja na Drugom programu u ponoć ponovno prikazujemo sedmu epizodu treće sezone serije Sretnik.  

U trećoj sezoni serije Sretnik, autora Stana Leeja, na vidjelo izlaze nove tajne o narukvici, a bivši detektiv Harry Clayton bori se ne samo za život nego i za ugled. Harry se našao izvan zakona, a potjera za njim vodi se na sve strane - čini se da ga je sreća ipak izdala.


Clayton se suočava s nizom zapreka koje zadiru u njegovu intimu, a na kušnju stavljaju njegov integritet i uvjerenja. Uhvatit će se ukoštac sa svojim najmračnijim zlodusima i balansirati na granici zdravog razuma kako bi spasio sebe i svoje bližnje.


Petak 2. srpnja na Drugom

Petak 2. srpnja na Drugom

Foto: Sretnik / HRT

U sedmoj epizodi nakon Surine pogibije Harryjeva tuga preraste u bijes i želju da se osveti Blakeu. No sreća ga je napustila i on sve dublje tone u tamu gdje ga čeka novo krvoproliće, a bitka se ovaj put vodi za Harryjevu dušu. 


U glavnim ulogama su James Nesbitt (inspektor Harry Clayton), Sienna Guillory (Eve), Darren Boyd (detektiv Steve Orwell), Stephen Hagan (Rich Clayton), Omid Djalili (Kalim), Leilah De Meza (Daisy Clayton) i Amara Karan (narednica Suri Chohan).


Autor je Stan Lee.

 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!