Stipe u gostima: Evo san vam doša

25.04.2021.

10:03

Autor: HRT

Utorak, 11. svibnja na Drugom

Utorak, 11. svibnja na Drugom

Foto: Stipe u gostima / 1. sezona

Od utorka 11. svibnja ponovno prikazujemo humorističnu seriju Stipe u gostima, scenarista i redatelja Ognjena Sviličića, poznatog redatelja filmova Da mi je biti morski pas, Oprosti za kung fu i Armin. U prvoj epizodi, koja je na rasporedu u 17:35 na Drugom, Stipe, udovac iz Splita, stiže u Zagreb na liječničke pretrage. 

U Zagrebu živi Stipin sin Ive, koji je prije dvadesetak godina otišao u Zagreb na studij veterine. Ive je po završetku studija, naravno, ostao u Zagrebu. Oženjen je pravom Zagrepčankom, Lanom, vlasnicom frizerskog salona, s kojom ima šesnaestogodišnjeg sina Dinu.

Kada se Stipe iznenada pojavi na njihovim vratima, zavlada nevjerica i potpuni kaos, jer Stipe će, naravno, dok traju pretrage odsjesti kod njih.

Utorak, 11. svibnja na Drugom

Utorak, 11. svibnja na Drugom

Foto: Stipe u gostima / 1. sezona

U seriji iz 2008. godine glavne ulog imaju Fillip Radoš, Vedran Mlikota, Suzana Nikolić, Nail Hasanović i Lela Margitić.

Urednica je Jasmina Božinovska Živalj.

Seriju pratite i preko naše multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!