13:39 / 16.06.2021.

Autor: HRT

Sunčana strana Prisavlja, emisija

Sunčana strana Prisavlja

Sunčana strana Prisavlja

Foto: I ovog ljeta / na Trećem

U petak 25. lipnja na Trećem programu u 20:05 prikazujemo prvu emisiju druge sezone Sunčane strane Prisavlja.

video thumb

Počinje druga sezona HRT-ova velikog ljetnog open-air projekta Sunčana strana Prisavlja koji se odvija na ljetnoj pozornici podignutoj na travnjaku s južne strane zgrade HRT-a, a u kojem će gledatelji sve do sredine rujna moći uživati u nizu besplatnih glazbenih, filmskih i zabavnih večeri uživo.

Prva emisija Sunčane strane Prisavlja donosi pregled kulturnih događanja tijekom ljeta, od glazbenih i filmskih festivala do koncerata klasične glazbe, sve začinjeno uz egzotične afrosouletno zvukove senzacionalne Aklee Neon.

Ulaz za gledatelje je i ove godine besplatan, uz pridržavanje epidemioloških mjera. Potrebno je samo svoj dolazak najaviti putem linka koji će se nalaziti na web stranici HRT-a.

Voditelji emisije su Martina Validžić, Jana Haluza i Maja Njirjak. Redateljica je  FodVesna Fijačkoor, a urednica je Martina Validžić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!