Sunčana strana Prisavlja: Tomislav Goluban, snimka koncerta

08.09.2023.

07:37

Autor: HRT

Sunčana strana Prisavlja

Sunčana strana Prisavlja

Foto: promo / promo

Prikazujemo snimku koncerta vrsnoga glazbenika, virtuoza na usnoj harmonici, Tomislava Golubana s bandom i gostima na velikoj pozornici ispred Hrvatske radiotelevizije. Blues je njegova glazbena odrednica. Budite uz Treći program u ponedjeljak, 18. rujna, u 23:30 na Trećem.

Tomislav Goluban i bend napravili su već u Studiju Bajsić nezaboravnu bluesersku večer, na koncertu održanom 2019. godine. Zagorec iz Zaboka poznatiji je u svjetskim glazbenim krugovima nego što je u hrvatskima. S albumom "Chicago Rambler" mjesecima je bio na top-listi u Chicagu, tjednima i na mjestu br. 1! U Australiji na top 3.

Sa svojim gostima, također vrsnim glazbenicima, održao je nezaboravan koncertni nastup s kojim je otvorio novu glazbenu stranicu blues-rocka, koja će vas, sigurni smo, prikovati uz male ekrane. Uživajte uz Tomislava Golubana, četverostrukog dobitnika "Porina"!

Režija Tihomir Žarn, producent Tomislav Kasumović, urednik Nikola Kristić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!