Prvi natjecatelj u Superpotjeri pobijedio četvero lovaca

27.03.2023.

Zadnja izmjena 10:21

Autor: HRT

U prvom izdanju novog HRT-ovog kviza Superpotjera u nedjelju navečer nastupilo je četvero natjecatelja, a dvoje ih je pobijedilo lovce. Prvi igrač Ozren Šiftar iz Zagreba uspio je osvojiti devet tisuća eura, a Nevena Era iz Zagreba, koja je nastupila druga, dobila je 4000 eura. Zadranin Mislav Maldini i Zagrepčanin Robert Međurečan nisu uspjeli osvojiti novac. Drugu emisiju novog kviza, Superpotjera ne propustite u nedjelju, 2. travnja, na Prvom programu u 20:15!

Galerija
Joško Lokas i Ozren Šiftar , Foto: Superpotjera/HRT
Nevena Era, Foto: Superpotjera/HRT

Natjecatelji su igrali protiv petero lovaca - Morane Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Mladena Vukorepe, Deana Kotige i Svena Marcelića. Samouvjereni do neba, svih petero bili su kao jedan. 

Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Mladen Vukorepa, Dean Kotiga i Sven Marcelić

Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Mladen Vukorepa, Dean Kotiga i Sven Marcelić

Foto: Superpotjera / HRT

Ako niste pogledali prvu emisiju novog HRT-ovog kviza Superpotjera možete je pronaći na multimedijskoj platformi HRTi, uz uz vremensko ograničenje. 

Superpotjera (u izvorniku: Beat the Chasers) licencni je natjecateljski televizijski format kviza znanja u kojem natjecatelj najprije osigurava potencijalni novčani iznos u samostalnoj igri odgovaranja na pitanja s višestrukim izborom.  

Pod uvjetom da tijekom spomenute samostalne igre uspije osigurati određeni novčani iznos, nastavlja s natjecanjem u kojem ima priliku osvojiti novčanu nagradu igrajući protiv dva, tri, četiri ili svih pet lovaca.

Voditelj kviza je Joško Lokas, redatelj Danko Volarić, a urednik Igor Grković. 

Superpotjera

Superpotjera

Foto: Renato Branđolica / za HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!