Šuti

27.02.2023.

08:31

Autor: HRT

Može li se prekinuti nit zle sreće, nasilja i patnje koja je duboko protkana kroz generacije jedne obitelji? Hrvatska drama Šuti, ovjenčana s pet Zlatnih Arena (za sporednu ulogu, glazbu, montažu, masku, ton i glumačkog debitanta - Tihana Lazović), na rasporedu je u četvrtak, 9. ožujka, u 21:20 na Drugom programu HTV-a.  

Galerija
Četvrtak, 9. ožujka na Drugom, Foto: Šuti/film
Četvrtak, 9. ožujka na Drugom  Šuti, Foto: Šuti/film

U ostvarenju redatelja i scenarista Lukasa Nole nastalom 2013. godine Bebina majka slaba je karaktera i slaba zdravlja. Bebin otac mrk je i nasilan. Bebin brat je posesivan i problematičan. Bebin dečko je iz popravnog doma. Ima li Bebina kći šanse prekinuti taj turoban niz, ima li šanse postati voljena i vedra osoba? Ima li pravo na život izvan kruga obiteljskog pakla?

Galerija
Četvrtak, 9. ožujka na Drugom  , Foto: Šuti/film
Četvrtak, 9. ožujka na Drugom , Foto: Šuti/film

U drami glume Tihana Lazović, Živko Anočić, Lana Barić, Milan Pleština, Ksenija Marinković i drugi. Kamera: Mirko Pivčević h.f.s., urednik - Mislav Brumec.

Film je proizvela Kinorama u koprodukciji s HRT-om.    

Galerija
Četvrtak, 9. ožujka na Drugom  , Foto: Šuti/film
Četvrtak, 9. ožujka na Drugom  , Foto: Šuti/film

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!