Šutnja

08.03.2022.

16:01

Autor: HRT

Ponedjeljak, 21. ožujka na Prvom

Ponedjeljak, 21. ožujka na Prvom

Foto: Šutnja / serija

Treća epizoda kriminalističke serije Šutnja na rasporedu je u ponedjeljak, 21. ožujka, u 21:05 na Prvom.

Vladimir mora naći vremena za sebe kako bi priredio majčin pogreb. Vesna, njegova najbliža prijateljica, a možda i nešto malo više, pokriva ga na poslu. Psihijatar iz osječke bolnice tvrdi da Kožul ne može biti ubojica. On već godinama liječi Kožula i može objasniti velik dio Kožulovog čudnog ponašanja. Višnja, mlada djevojka koju je Vesna ulovila, rekla im je tko su žrtve: Ivana i Sanja su štićenice mjesnog popravnog doma. Njihov nestanak nije prijavljen jer su i prije često znale bježati iz doma. Nitko ne zna tko bi mogla biti treća djevojka...

video thumb

Scenarij za seriju napisao je Marjan Alčevski, producenti su Miodrag Sila i Nebojša Taraba, a režiju potpisuje Dalibor Matanić. U glavnim ulogama nastupaju poznata ukrajinska glumica Ksenija Mishina, Goran Bogdan, Darko Milas, Sandra Lončarić, Leon Lučev, Zlatko Burić i brojna druga poznata glumačka imena. 

Ponedjeljak, 21. ožujka na Prvom

Ponedjeljak, 21. ožujka na Prvom

Foto: Šutnja / serija

Direktor fotografije je Danko Vučinović, scenograf Ivo Knerzović, kostimografkinja Sanja Šeler, a majstor maske Sanja Rivić

Urednica serije je Jasmina Božinovska Živalj. 

Prva sezona šestodijelne serije, nastale prema romanima Drage Hedla, snimana je od ožujka do lipnja 2021. na lokacijama u Zagrebu, Osijeku i Kijevu, u Ukrajini.

Seriju na području RH možete pratiti i preko multimedijske platforme HRTi, a emitirane nastavke pronaći u videoteci usluge. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!