16:51 / 21.03.2022.

Autor: HRT

Šutnja

Ponedjeljak, 28. ožujka na Prvom

Ponedjeljak, 28. ožujka na Prvom

Foto: Šutnja / serija

U ponedjeljak 28. ožujka na Prvom programu u 21:05 ne propustite četvrti nastavak kriminalističke serije Šutnja. 

Sekvenca kratkih scena otvara ovu epizodu: vidimo što se dogodilo Katji, trećoj djevojci koja je pronađena mrtva. Polako se otkrivaju veze između ubijenih djevojaka, kao i povezanost hrvatske i ukrajinske trgovine mladim djevojkama. Olga uz Nikolajevu pomoć pokušava u Kijevu povezati konce i otkriti što se dogodilo s Katjom...

video thumb

Scenarij za seriju napisao je Marjan Alčevski, producenti su Miodrag Sila i Nebojša Taraba, a režiju potpisuje Dalibor Matanić. U glavnim ulogama nastupaju poznata ukrajinska glumica Ksenija Mishina, Goran Bogdan, Darko Milas, Sandra Lončarić, Leon Lučev, Zlatko Burić i brojna druga poznata glumačka imena. 

Prva sezona šestodijelne serije snimana je od ožujka do lipnja 2021. na lokacijama u Zagrebu, Osijeku i Kijevu, u Ukrajini.

Direktor fotografije je Danko Vučinović, scenograf Ivo Knerzović, kostimografkinja Sanja Šeler, a majstor maske Sanja Rivić

Urednica serije je Jasmina Božinovska Živalj. 

Seriju na području RH možete pratiti i preko naše multimedijske usluge HRTi, a u videoteci platforme pronaći emitirani nastavak.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!