Šutnja

01.03.2022.

13:18

Autor: HRT

Ponedjeljak, 14. ožujka na Prvom

Ponedjeljak, 14. ožujka na Prvom

Foto: Šutnja / serija

U ponedjeljak, 14. ožujka na Prvom programu u 21:05 pogledajte 2. epizodu kriminalističke serije Šutnja.

Igor Kožul, branitelj i ribič, prvi je pronašao utopljenu djevojku, a postoji poveznica i s djevojkom koja se predozirala. Kožul postane Vladimirov glavni osumnjičenik.

Stribor sumnja da je Kožul mogao biti odgovoran za ta dva umorstva. Načelnik policije Jakić je pod velikim pritiskom da riješi slučaj smrti dviju djevojaka. Objema je bilo 15 godina, obje su bile zgodne i obje su nepoznate te ih je nemoguće identificirati...

video thumb

Scenarij za seriju napisao je Marjan Alčevski, producenti su Miodrag Sila i Nebojša Taraba, a režiju potpisuje Dalibor Matanić. U glavnim ulogama nastupaju poznata ukrajinska glumica Ksenija Mishina, Goran Bogdan, Darko Milas, Sandra Lončarić, Leon Lučev, Zlatko Burić i brojna druga poznata glumačka imena. 

Prva sezona šestodijelne serije snimana je od ožujka do lipnja 2021. na lokacijama u Zagrebu, Osijeku i Kijevu, u Ukrajini.

Direktor fotografije je Danko Vučinović, scenograf Ivo Knerzović, kostimografkinja Sanja Šeler, a majstor maske Sanja Rivić

Urednica serije je Jasmina Božinovska Živalj. 

Seriju na području RH možete pratiti i preko naše multimedijske usluge HRTi, a u videoteci platforme pronaći emitirani nastavak.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!