Sve što želim si ti

21.12.2021.

12:46

Autor: HRT

Utorak, 4. siječnja na Drugom

Utorak, 4. siječnja na Drugom

Foto: Sve što želim si ti / film

Romantična melodrama Sve što želim si ti na rasporedu je u utorak 4. siječnja  u 21 sat na Drugom programu HTV-a.

John Tyree mladi je pripadnik specijalnih postrojbi američke vojske koji 2001. godine sa službe u Njemačkoj stigne na dvotjedni odmor u rodni grad Wilmington u Sjevernoj Karolini. Dok skrbi o svom bolesnom ocu Billu, jednog dana na kupanju ugleda privlačnu Savannah Curtis, studenticu u koju se zaljubi na prvi pogled.

video thumb

Nakon što se i Savannah ubrzo snažno zaljubi u njega, ona Johnu prije povratka na fakultet obeća da će mu često pisati tijekom slijedećih 12 mjeseci, sve dok opet ne stigne kući i dok se ponovo ne vide. No ostvarenju njihove ljubavi i romantičnih planova ispriječit će se mnoštvo nepredviđenih stvari počevši od terorističkog napada na njujorške Blizance zbog kojeg će John otići u rat.

Sve će se dodatno zakomplicirati kad se Johnov otac Bill ozbiljno razboli, te kad Savannah počne skrbiti o autističnom dječaku Alanu (B. Reed), sinu svojeg susjeda Tima Wheddona koji je u nju zaljubljen.

Utorak, 4. siječnja na Drugom

Utorak, 4. siječnja na Drugom

Foto: Sve što želim si ti / film

Godine 2010. nominirana za MTV-jevu filmsku nagradu u kategorijama najbolje ženske i muške uloge, romantična melodrama Šveđanina Lassea Hallströma uspjela je adaptacija istoimenog romana američkog pisca i scenarista Nicholasa Sparksa.

Riječ je o ljubavnoj priči "većoj od života" koju Hallström režira nenametljivo, elegantno i prilično atmosferično vješto koristeći uvjerljivu "kemiju" između glavnih glumaca, Channinga Tatuma i Amande Seyfried. Efektnu fotografiju potpisuje Terry Stacey, a podjednako uspjelu glazbu Deborah Lurie.

U filmu DEAR JOHN iz 2010. uz Tatum i Seyfried glume i Richard Jenkins, Henry Thomas, D.J. Cotrona, Cullen Moss, Gavin McCulley, Jose Lucena Jr., Keith Robinson, Scott Porter, Leslea Fisher, William Howard Bowman.

Scenarij potpisuje Jamie Linden.

Utorak, 4. siječnja na Drugom

Utorak, 4. siječnja na Drugom

Foto: Sve što želim si ti / film

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!